TBMM’de tartışma çıktı: ‘İmamoğlu’nu susturdunuz burada da bizi susturamazsınız’

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu’nda Hüseyin Yayman ve Murat Emir Arasında Tartışma Yaşandı

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir ile Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman arasında TBMM Dijital Mecralar Komisyonu’nda bir usul tartışması yaşandı. Emir, “Burada bizi susturamazsınız, bu Meclis’i susturamayacaksınız. Hukuksuzluklarınızın altında kalacaksınız. Hukuk, anayasa bilmiyorsunuz” diyerek tepkisini dile getirdi. Ekrem İmamoğlu’nun Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunduğu esnada gece saatlerinde X hesabına erişim yasağının getirildiği de belirtildi.

Toplantıda, komisyon Google yetkililerini dinlemek üzere bir araya geldi. Komisyonun AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman başkanlığında gerçekleşen toplantısında, Google yetkilileri de hazır bulundu.

Related Posts

Hamas’tan Gazze ateşkesine yeşil ışık

Hamas, Gazze’de yeni ateşkes teklifine ilişkin “olumlu yanıtını” arabuluculara ilettiğini duyurdu

Tokat’ta otomobil takla attı: 4 yaralı

Tokat’ta otomobilin takla atması sonucu 4 kişi yaralandı.

Pezeşkiyan: İran Silahlı Kuvvetleri savaşın bölgeye yayılmasını engelledi

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Hankendi’de düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın (EİT) 17’nci Zirve Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “İran Silahlı Kuvvetleri, BM Şartı’nın 51’inci maddesine dayanarak meşru müdafaa hakkı çerçevesinde İran halkını, ülkenin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü savundu. Verilen kararlı karşılıkla saldırganlara unutulmaz bir ders verildi ve savaşın bölgeye yayılmasına engel oldu” dedi.

Sadece 15 dakika güneşte kaldı… Gözünü açtığında kabus başladı

Sadece 15 dakikalık güneş maruziyeti, 67 yaşındaki kadının yüzünü tanınmaz hale getirdi. Güneş zehirlenmesi teşhisi konulan kadın şimdi başka bir hastalıkla mücadele ediyor…

Ukrayna: Rusya, başkent Kiev’e 539 İHA ve 11 füzeyle saldırı düzenledi

Ukrayna: Rusya, başkent Kiev’e 539 İHA ve 11 füzeyle saldırı düzenledi

180 yıldır kayıp sanılıyordu: Tarihi değiştiren bildiri kutudan çıktı

Amerika’da bir Baptist kilisesinin arşivinde, 19’uncu yüzyıldan kalma ve 180 yıldır kayıp olduğu sanılan tarihi bir kölelik karşıtı bildiri ortaya çıktı.