Kaza yaptığı araçtan emekleyerek çıktı: Yaralı bulunamadı!

Kaza, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İnegöl’den Bursa istikametine seyir halinde olan Selçuk Yıldız (40) yönetimindeki 11 SH 627 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı.

Savrulan araç duvara çarpıp, havada takla atarak bir mobilya fabrikasının bahçesine düştü. Alev alan araçtan fırlayan 2 kişi metrelerce savrularak yere düşerken, ters dönerek duran otomobildeki Kemal C. de emekleyerek çıktı.

O anlar, bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Fabrikanın bekçisi ile çevredekiler yaralıların yardımına koşarken, ihbarla olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, araçtan fırlayan sürücü Selçuk Yıldız ile yanındaki Filiz Uğuroğlu (48), sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldıkları İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde ters dönen otomobilden emekleyerek çıktığı görülen 3’üncü yaralıya ise olay yerinde ulaşılamadı.

Kaçtığı değerlendirilen yaralı, polis tarafından aranırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx