Amazon, Prime Day boyunca 15 oyun hediye edecek

Amazon 11 Temmuz’a kadar Amazon, toplamda 15 ücretsiz PC oyununu kademeli olarak erişime açacak. Bu oyunlar arasında, klasik bir Star Wars oyunu, modern bir gizlilik oyunu, Teenage Mutant Ninja Turtles ve Vahşi Batı’da geçen iki aksiyon oyunu gibi birçok seçenek bulunuyor.

Bazı oyunlar şimdiden erişime açıldı bile. Deceive Inc., Tearstone: Thieves of the Heart, The Invisible Hand ve Call of Juarez gibi oyunları hemen alabilirsiniz. 27 Haziran’da Forager, Card Shark, Heaven Dust 2 ve Soulstice gibi oyunlar da erişime açılacak. Ayın diğer önemli oyunları arasında Hitman Absolution, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge ve Star Wars: Knights of the Old Republic 2 yer alıyor.

Prime Gaming üzerinden aldığınız oyunlar, aboneliğiniz sona erse bile kalıcı olarak sizin olacak. Henüz bir üyeliğiniz yoksa, sadece bir aylık Amazon Prime üyeliği alarak bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. İşte önümüzdeki birkaç hafta boyunca erişime açılacak oyunların tam listesi:

Prime Gaming ücretsiz oyunları (Amazon Prime Day 2024)

Şu anda erişime açık

– Deceive Inc.

– Tearstone: Thieves of the Heart

– The Invisible Hand

– Call of Juarez

27 Haziran’da erişime açılacak

– Forager

– Card Shark

– Heaven Dust 2

– Soulstice

3 Temmuz’da erişime açılacak

– Wall World

– Hitman Absolution

– Call of Juarez: Bound in Blood

11 Temmuz’da erişime açılacak

– Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

– Star Wars: Knights of the Old Republic 2

– Alex Kidd in Miracle World DX

– Samurai Bringer

Amazon Prime Day’in bu yılki etkinliği, oyun severler için büyük fırsatlar sunuyor. Bu ücretsiz oyunlarla hem eğlenceli vakit geçirebilir hem de oyun koleksiyonunuzu genişletebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx